Tosti carpaccio

Ingrediënten

  • 2 plakken tostibrood naar keuze
  • 1 paar druppels olijfolie bio Olitalia
  • 30 gram Valle grana kaas rasp
  • 6 gram geroosterde pijnboompitten
  • 80 gram carpaccio
  • 10 ml truffelmayonaise
  • Handje rucola

Bereiding

  • Verwarm het tosti apparaat voor
  • Bestrijk de beleg kant met olijfolie
  • Beleg het brood met raspkaas en pijnboompitten
  • Dek af met het tweede sneetje brood
  • Laat de tosti mooi goudbruin van kleur worden in het tosti apparaat
  • Neem de tosti uit apparaat en plaats op een bord
  • Bedruppel de bovenkant van de tosti met truffelmayonaise
  • Beleg met plakken carpaccio en garneer de rucola sla
  • Bedruppel met olijfolie en bestrooi met peper en zout

Aantal personen: 1

Menugang
Lunchgerecht

Soort
Tosti

Contactgrill_Tosti_Carpaccio_s