Natuurvleesboerderij van Dongen

Zoogkoeienbedrijf van Dongen BV is een Natuurvlees boerderij met ca. 50 Blond d’Aquitaine runderen. De keuze voor de Blond d’Aquitaine runderen was snel gemaakt aangezien Ruud van Dongen het zelf prachtige elegante dieren vindt. Het rundvlees is smakelijk, mager en van een goede kwaliteit.

De runderen worden bij zoogkoeienbedrijf van Dongen geboren en grazen er hun hele leven op het 25 hectare grond. Het gebied grenst aan de natuurgebieden Bergboezem te Breda. In de wintermaanden verblijven de runderen in een traditionele potstal.

van Dongen; 3de generatie familiebedrijf

Familiebedrijf van Dongen, inmiddels gerund door de 3de generatie, is een bedrijf dat van oorsprong een melkvee bedrijf. Sinds 1995 is de boerderij door de 3de generatie van de 2 generatie overgenomen. Hiervoor was de boerderij van mij ouders en grootouders van Ruud. Vandaag de dag staan er ca. 50 runderen op de boerderij.

Natuurvlees boerderij van Dongen 1
Natuurvlees boerderij van Dongen 1

Onze Boeren

Beukmans

Natuurvleesboerderij Beusmans

Beusmans is een Natuurvleesboerderij met ca. 120 Blond d ’Aquitaine en Limousin runderen. De Blond ...
Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen is een Natuurvleesboerderij met ca. 64 Blond d’Aquitaine runderen. Er is gekozen voor ...
Leo Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom Onions is een Natuurvleesboerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Leo Verboom heeft ...
Ab Bok

Natuurvleesboerderij Bok

Natuurvleesboerderij A. Bok en J.K. Bok- van Arkel is een Natuurvleesboerderij met ca. 65 Limousin ...