Natuurvleesboerderij Reinders

Natuurvleesboerderij Reinders is een Natuurvlees boerderij met ca. 290 Blond d’Aquitaine runderen. De Blond d’Aquitaine runderen hebben een hoog rendement en kalven gemakkelijk af. Het is volgens Reinders niet voor niks dat er wordt gezegd ‘met Blond d’Aquitaines boer je beter’.

De Blond d’Aquitaine runderen worden bij Natuurvleesboerderij Reinders geboren en grazen er hun hele leven op het 94 hectare grond.

Reinders; Natuurvleesboerderij met passie

Natuurvleesboerderij Reinders is altijd een vleesvee bedrijf geweest. De oorsprong van het bedrijf ligt in 1978 toen er hobbymatig rundvee werd gehouden. In 1990 is Reinders begonnen met Blond d’Aquitaine runderen en vanaf dat moment is er gewerkt aan een eigen veestapel.

Vandaag de dag telt het bedrijf in het totaal 350 runderen. Op het bedrijf zijn alleen runderen aanwezig die zelf gefokt zijn. De fokstieren zijn belangrijk voor een goede bloedlijn en daar worden ze dan ook op geselecteerd.

Reinders Natuurvlees-boerderij
Reinders Natuurvlees-boerderij

Onze Boeren

Beukmans

Natuurvleesboerderij Beusmans

Beusmans is een Natuurvleesboerderij met ca. 120 Blond d ’Aquitaine en Limousin runderen. De Blond ...
Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen is een Natuurvleesboerderij met ca. 64 Blond d’Aquitaine runderen. Er is gekozen voor ...
Leo Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom Onions is een Natuurvleesboerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Leo Verboom heeft ...
Ab Bok

Natuurvleesboerderij Bok

Natuurvleesboerderij A. Bok en J.K. Bok- van Arkel is een Natuurvleesboerderij met ca. 65 Limousin ...