Natuurvleesboerderij MTS Veelersdemmer

MTS Veelersdemmer is een Natuurvlees boerderij met ca. 40 Blonde d’Aquitaine runderen. Blonde d’Aquitaine is een mooi runderras dat gemakkelijk afkalft. Daarnaast zijn ze rustig en hebben ze een goed karakter om te leven in de natuurgebieden.

De runderen worden bij MTS Veelersdemmer geboren en grazen er hun hele leven op 6 hectare grond. Het bedrijf grenst tegen landgoed Twickel aan.

MTS Veelersdemmer; 2/3de generatie familiebedrijf

Bij MTS Veelersdemmer  is de opa begonnen met een gemengd bedrijf in varkens en melkkoeien. In 1986 is hij gestopt met melkvee en gestart met vleesvee.

In het begin zijn er diverse vleesrassen geprobeerd, maar uiteindelijk is er gekozen voor Blond d’Aquitaine runderen. De laatste jaren de keuze gemaakt om de beste stieren te kopen om zo goed mogelijk vee te krijgen wat nu te zien is in de kwaliteit van de kalveren.

Natuurvlees MTS Veelersdemmer
MTS Veelersdemmer

Onze Boeren

Beukmans

Natuurvleesboerderij Beusmans

Beusmans is een Natuurvleesboerderij met ca. 120 Blond d ’Aquitaine en Limousin runderen. De Blond ...
Lees meer
Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen is een Natuurvleesboerderij met ca. 64 Blond d’Aquitaine runderen. Er is gekozen voor ...
Lees meer
Leo Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom Onions is een Natuurvleesboerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Leo Verboom heeft ...
Lees meer
Ab Bok

Natuurvleesboerderij Bok

Natuurvleesboerderij A. Bok en J.K. Bok- van Arkel is een Natuurvleesboerderij met ca. 65 Limousin ...
Lees meer