Natuurvleesboerderij MTS Knuiman

Natuurvleesboerderij MTS Knuiman een Natuurvlees boerderij met ca. 70 Blonde d’Aquitaine en Limousin runderen. Het bedrijf is ooit begonnen met het afmesten van runderen voor een lokale slager waarbij deze runderrassen werden gebruikt. Het werken met Blonde d’Aquitaine en Limousin runderen heeft altijd de voorkeur gehad omdat de runderen gemakkelijk zijn om te onderhouden.

De runderen worden bij Natuurvleesboerderij MTS Knuiman geboren en grazen er hun hele leven op 104 hectare grond. Het bedrijf is gevestigd in Elst en maakt gebruik van diverse Natuurgebieden zoals Klompenwaard en Park Lingezegen.

MTS Knuiman; 2de generatie familiebedrijf

MTS Knuiman is van oorsprong een echte slagersfamilie. De vader van de huidige eigenaar is vroeger als neventak de handel in vee begonnen. De laatste 30 jaar is het mesten van vleesvee erbij gekomen. Zo is het bedrijf ooit klein begonnen en uitgegroeid tot het bedrijf in de huidige omvang.

Natuurvlees boerderij MTS Knuiman
Natuurvlees boerderij MTS Knuiman

Onze Boeren

Beukmans

Natuurvleesboerderij Beusmans

Beusmans is een Natuurvleesboerderij met ca. 120 Blond d ’Aquitaine en Limousin runderen. De Blond ...
Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen is een Natuurvleesboerderij met ca. 64 Blond d’Aquitaine runderen. Er is gekozen voor ...
Leo Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom Onions is een Natuurvleesboerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Leo Verboom heeft ...
Ab Bok

Natuurvleesboerderij Bok

Natuurvleesboerderij A. Bok en J.K. Bok- van Arkel is een Natuurvleesboerderij met ca. 65 Limousin ...