Natuurvleesboerderij MTS Berden-Silkens

Natuurvleesboerderij MTS Berden-Silkens is een Natuurvlees boerderij met ca. 300 Limousin runderen. De keuze voor de Limousin runderen was snel gemaakt. De runderen kunnen gemakkelijk leven in het landschap en makkelijk afkalven omdat het sterke koeien zijn.

De Limousin runderen worden bij Natuurvleesboerderij MTS Berden-Silkens geboren en grazen er hun hele leven op het 95 hectare grond. Het gebied grenst aan de natuurgebieden Roerdal en Groote Peel .

MTS Berden-Silkens; 5de generatie familiebedrijf

Natuurvleesboerderij MTS Berden-Silkens is altijd een gemengd bedrijf geweest met tuinbouw en vleesvee. In 1985 zijn er stallen gebouwd en sinds dien worden er stieren afgemest. De laatste stal heeft het bedrijf in 2005 gebouwd. Na de MKZ crisis is MTS Berden-Silkens overgeschakeld naar koeien.

Naast de tuinbouw en vleesvee werkzaamheden is Rene is bestuurder bij diverse organisaties, maar Rene is dit wel aan het afbouwen.

MTS Berden-Silkens
MTS Berden-Silkens

Onze Boeren

Beukmans

Natuurvleesboerderij Beusmans

Beusmans is een Natuurvleesboerderij met ca. 120 Blond d ’Aquitaine en Limousin runderen. De Blond ...
Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen is een Natuurvleesboerderij met ca. 64 Blond d’Aquitaine runderen. Er is gekozen voor ...
Leo Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom Onions is een Natuurvleesboerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Leo Verboom heeft ...
Ab Bok

Natuurvleesboerderij Bok

Natuurvleesboerderij A. Bok en J.K. Bok- van Arkel is een Natuurvleesboerderij met ca. 65 Limousin ...