Natuurvleesboerderij Harink

Natuurvleesboerderij Harink is een Natuurvlees boerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Het Blond d’Aquitaine runderras is een mooi runderras dat gemakellijk afkalft. Daarbij passen de karaktereigenschappen perfect bij het gebied waar ze opgroeien. Tot slot heeft het vlees van de Blond d’Aquitaine runderen een goede kwaliteit, het rundvlees is namelijk mals, sappig en erg smaakvol volgens Harink.

De Blond d’Aquitaine runderen leven hun hele leven bij Harink en grazen op 35 hectare grond. De runderen grazen onder andere op het Landgoed Twickel. Meer informatie over Twickel kun je vinden op https://www.twickel.nl/

Harink: Natuurvleesboerderij met passie

Natuurvleesboerderij Harink is opgericht in al meer dan 300 jaar binnen de familie. De huidige eigenaar heeft de boerderij al meer dan 40 jaar en zijn zoon is ondertussen al meer dan 5 jaar betrokken bij het bedrijf. Het bedrijf begon ooit met ca. 10 hectare grond en dat is in de loop der jaren uitgegroeid naar 35 hectare grond.

Naast de handel in vleesvee is het bedrijf ook bezig met toeristische activiteiten. Zo zijn er diverse wandel en fiets routes, maar je kunt ook kiezen voor een huifkarrit. Zelfs het kasteel op Landgoed Twickel is in groepen op afspraak te bezichtigen.

Naam veehouder: T. en J. Harink

Naam bedrijf: MTS Erve Nijhuis

Adres: Nijhuis binnenweg 16

Natuurvleesboerderij Harink
Natuurvleesboerderij Harink

Onze Boeren

Natuurvlees boerderij Denissen

Natuurvleesboerderij familie Denissen

Denissen is een Natuurvlees boerderij in Biezenmortel met ca. 60 Blond d’Aquitaine runderen. ‘De Blond ...
Natuurvlees boerderij Vromans

Natuurvleesboerderij familie Vromans

Kwekerij Vromans is een Natuurvlees boerderij in Tilburg met circa 110 Limousin runderen. Het is ...
Natuurvlees boerderij Poleij

Natuurvleesboerderij familie Poleij

Poleij is een Natuurvlees boerderij in Hansweert met circa 70 Blond d’Aquitaine runderen. De Blond ...