Natuurvleesboerderij Harink

Natuurvleesboerderij Harink is een Natuurvlees boerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Het Blond d’Aquitaine runderras is een mooi runderras dat gemakellijk afkalft en waarbij de karaktereigenschapppen passen bij het gebied waar ze opgroeien. Daarnaast heeft het vlees van de Blond d’Aquitaine runderen een goede eetkwaliteit. Het rundvlees is mals, sappig en erg smaakvol.

De Blond d’Aquitaine runderen grazen bij Natuurvleesboerderij Harink op 35 hectare grond, waaronder het Landgoed Twickel.

Harink: Natuurvleesboerderij met passie

Natuurvleesboerderij Harink is opgericht in al meer dan 300 jaar binnen de familie. De huidige eigenaar heeft de boerderij al meer dan 40 jaar en zijn zoon is ondertussen meer dan 5 jaar bij het bedrijf betrokken. Vroeger begon het bedrijf met circa 10 hectare grond en dat is in de loop der jaren uitgegroeid naar 35 hectare grond.

Naast de handel in vleesvee is het bedrijf ook bezig met toeristische activiteiten, omdat ze zijn gevestigd op Landgoed Twickel. Er zijn diverse wandel en fiets routes, maar je kunt ook kiezen voor een huifkarrit.

Natuurvleesboerderij Harink
Natuurvleesboerderij Harink

Onze Boeren

Natuurvleesboerderij Harink

Natuurvleesboerderij Harink

Natuurvleesboerderij Harink is een Natuurvlees boerderij met ca. 70 Blond d'Aquitaine runderen. Het Blond d'Aquitaine ...
Lees meer
Natuurvleesboerderij van Zandwijk

Natuurvleesboerderij van Zandwijk

Natuurvleesboerderij van Zandwijk is een Natuurvlees boerderij met ca. 12 Blond d'Aquitaine runderen. Het Blond ...
Lees meer
Robert Keizer

Natuurvleesboerderij Keizer

Natuurvleesboerderij Keizer is een Natuurvlees boerderij met ca. 30 Blond d’Aquitaine runderen. De keuze voor ...
Lees meer
Reinders Natuurvlees-boerderij

Natuurvleesboerderij Reinders

Natuurvleesboerderij Reinders is een Natuurvlees boerderij met ca. 290 Blond d'Aquitaine runderen. De keuze voor ...
Lees meer