Natuurvleesboerderij Winkelmolen Palmen

Winkelmolen Palmen is een Natuurvlees boerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. De Blond d’Aquitaine runderen hebben prachtig vlees waarbij de vlees vet verhouding goed is. Daarnaast zijn ze gemakkelijk met afkalven én hebben ze een heel fijn karakter.

De runderen worden op de boerderij geboren en grazen er hun hele leven op 23 hectare grond. In de wintermaanden verblijven ze in een traditionele potstal.

Winkelmolen Palmen; 3de generatie familiebedrijf

Familiebedrijf Winkelmolen Palmen, inmiddels gerund door de 3de generatie, was vroeger een pachtboerderij. In 1930 is het bedrijf verhuisd van Grathem naar het dorpje Ell. In 1969 is het bedrijf binnen het dorp verhuisd naar de huidige locatie in Ell.

Winkelmolen Palmen was tot 2011 een melkveebedrijf met akkerbouw én is toen overgeschakeld naar vleesvee met natuurbeheer en akkerbouw. Het bedrijf is hedendaags gevestigd in Ell in de buurt van het natuurgebied ‘Vallei van de Uffelse beek’. Meer informatie over het natuurgebied kun je vinden op Uffelse beek  Het bedrijf voldoet aan de eisen behorende bij kringlooplandbouw én maakt gebruik van zonnepanelen & akkerrandenbeheer.

Natuurvleesboerderij Winkelmolen Palmen
Winkelmolen Palmen Natuurvlees

Onze Boeren

Beukmans

Natuurvleesboerderij Beusmans

Beusmans is een Natuurvleesboerderij met ca. 120 Blond d ’Aquitaine en Limousin runderen. De Blond ...
Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen is een Natuurvleesboerderij met ca. 64 Blond d’Aquitaine runderen. Er is gekozen voor ...
Leo Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom Onions is een Natuurvleesboerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Leo Verboom heeft ...
Ab Bok

Natuurvleesboerderij Bok

Natuurvleesboerderij A. Bok en J.K. Bok- van Arkel is een Natuurvleesboerderij met ca. 65 Limousin ...