Natuurvleesboerderij familie van Lieshout

Van Lieshout is een Natuurvlees boerderij met ca. 450 Blond d’Aquitaine runderen. ‘De Blond d’Aquitaine runderen hebben prachtig vlees. Of het nu gaat over biefstuk of sukadelappen; de natuurlijke groei van onze Blondes staat garant voor een mals stukje rundvlees, dat mooi van kleur is en de juiste vetbedekking heeft’ vertelt van Lieshout

De Blondes worden geboren op de boerderij en grazen er hun hele leven op 140 hectare grond, waarvan het Natuurgebied de Landschotse Heide ligt in de Brabantse Kempen. De runderen verblijven in de winter maanden in een traditionele potstal.

Gepassioneerd 4de generatie familiebedrijf

Familiebedrijf van Lieshout wordt inmiddels gerund door de 4de generatie en de 5de generatie staat al klaar. Vroeger was het een gemengd bedrijf met melkvee, varkens en kippen en zelfs kalkoenen, maar het bedrijf ging in 1982 al volledig over naar de vleesvee sector. Een mooi familiebedrijf met jarenlange ervaring binnen de sector.

Boerderij van Lieshout is dan ook een gesloten bedrijf; het vlees is enkel afkomstig van Blond d’Aquitaine runderen die bij hun zijn geboren en opgegroeid. ‘Er is niets mooier dan het hele proces, van geboorte tot het einde, op verantwoorde wijze begeleiden,’ vertelt van Lieshout.

Natuurvlees boerderij van Lieshout
Natuurvlees boerderij van Lieshout

Onze Boeren

Natuurvleesboerderij MTS In 'T Anker

Natuurvleesboerderij MTS In ‘T Anker

Natuurvleesboerderij MTS In ’T Anker is een natuurvlees boerderij met ca. 70 Blonde d’Aquitaine runderen ...
Lees meer
Familie Brouwers Natuurvlees

Natuurvleesboerderij Familie Bouwers

Natuurvleesboerderij Familie Bouwers is een natuurvlees boerderij met ca. 125 Blonde d’Aquitaine runderen. De Blond ...
Lees meer
Natuurvleesboerderij Harink

Natuurvleesboerderij Harink

Natuurvleesboerderij Harink is een Natuurvlees boerderij met ca. 70 Blond d'Aquitaine runderen. Het Blond d'Aquitaine ...
Lees meer
Natuurvleesboerderij van Zandwijk

Natuurvleesboerderij van Zandwijk

Natuurvleesboerderij van Zandwijk is een Natuurvlees boerderij met ca. 12 Blond d'Aquitaine runderen. Het Blond ...
Lees meer