Natuurvleesboerderij familie Poleij

Poleij is een Natuurvlees boerderij in Hansweert met circa 70 Blond d’Aquitaine runderen. De Blond d’Aquitaine runderen zijn een mooi ras; het kalven is gemakkelijk, ze zijn rustig in de wei en ze zijn mooi om te zien.

De runderen worden op de boerderij geboren en grazen er hun hele leven op 24 hectare grond. In de wintermaanden verblijven ze in een traditionele potstal.

Poleij 3de generatie familiebedrijf

Familie boerderij Poleij, inmiddels gerund door de 3de generatie, was vroeger een klein bedrijf dat bestond van de akkerbouw. Circa 50 jaar geleden is er gekozen om ook veeteelt activiteiten te doen binnen het familiebedrijf.

Vandaag de dag zijn de veeteelt en de akkerbouw de grootste activiteiten van het bedrijf. Zo houden ze Natuurvlees runderen en wordt de akkerbouw gebruikt voor het telen van het veevoer.

Natuurvlees boerderij Poleij
Natuurvlees boerderij Poleij

Onze Boeren

Beukmans

Natuurvleesboerderij Beusmans

Beusmans is een Natuurvleesboerderij met ca. 120 Blond d ’Aquitaine en Limousin runderen. De Blond ...
Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen

Natuurvleesboerderij Jongenelen is een Natuurvleesboerderij met ca. 64 Blond d’Aquitaine runderen. Er is gekozen voor ...
Leo Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom

Natuurvleesboerderij Verboom Onions is een Natuurvleesboerderij met ca. 70 Blond d’Aquitaine runderen. Leo Verboom heeft ...
Ab Bok

Natuurvleesboerderij Bok

Natuurvleesboerderij A. Bok en J.K. Bok- van Arkel is een Natuurvleesboerderij met ca. 65 Limousin ...