Natuurvlees runder rib eye
De runder rib eye is een stuk rundvlees dat wordt gesneden uit de rug van het rund. De rib-eye is een populair product op de menu kaart en geliefd onder de BBQ’ers. De runder ribeye staat bekend om het oogje vet midden in het vlees; vandaar ook de benaming ‘eye’.
Het vlees heeft zijn smaak te danken aan het vet. Vet is een smaakdrager die wegsmelt tijdens de bereiding. Het sap komt in het vlees terecht én dat zorgt ervoor dat de Natuurvlees runder rib eye lekker mals en sappig blijft. Wanneer je bij Slagerijen Kaldenberg een geportioneerd product besteld kun je zelf het gewicht bepalen van het vleesdeel zoals jij het graag wil ontvangen.
Vergeet bij de runder ribeye op de menukaart niet het verhaal van de Natuurvlees runderen te vermelden. Zo zet je een mooi en verantwoord stukje rundvlees, dat is gecertificeerd met Beter Leven Keurmerk 2 sterren, op de menukaart