Ingrediënten
- 4 st Natuurvlees runder burgers
- 1/2 knolselderij
- Olie om te frituren
- 4 Boulangerie Lambèr campremybollen
- 2 rode uien, in ringen
- 8 plakken vers eekhoorntjesbrood
- 8 blaadjes sla naar keuze
Bereiding
- Snijd de geschilde en gewassen knolselderij in flinke parten en schaaf de parten in dunne plakjes.
- Frituur (ca. 170°C ) de plakjes knolselderij in porties in ca. 4 minuten lichtbruin en krokant.
- Haal tijdens het frituren de plakjes met behulp van een schuimspaan los van elkaar.
- Neem de knolselderijchips uit de frituurpan en laat uitlekken op keukenpapier.
- Bestrooi de knolselderijchips vlak voor het serveren met zout.
- Leg de opengesneden halve broodjes met de snijkant even op de grillplaat.
- Gril de burgers.
- Smoor de uiringen in wat boter of olie.
- Bestrijk de plakken eekhoorntjesbrood met olijfolie en gril beide kanten.
- Beleg de bollen met sla, Wagyu-burger, eekhoorntjesbrood, ui, knolselderijchips en zelfgemaakte ketchup.
Aantal personen: 4 personen
Hoofdgerecht
Soort
Burger
