Natuurvlees burgers met knolselderijchips

Ingrediënten

  • 4 st Natuurvlees runder burgers
  • 1/2 knolselderij
  • Olie om te frituren
  • 4 Boulangerie Lambèr campremybollen
  • 2 rode uien, in ringen
  • 8 plakken vers eekhoorntjesbrood
  • 8 blaadjes sla naar keuze

Bereiding

  • Snijd de geschilde en gewassen knolselderij in flinke parten en schaaf de parten in dunne plakjes.
  • Frituur (ca. 170°C ) de plakjes knolselderij in porties in ca. 4 minuten lichtbruin en krokant.
  • Haal tijdens het frituren de plakjes met behulp van een schuimspaan los van elkaar.
  • Neem de knolselderijchips uit de frituurpan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • Bestrooi de knolselderijchips vlak voor het serveren met zout.
  • Leg de opengesneden halve broodjes met de snijkant even op de grillplaat.
  • Gril de burgers.
  • Smoor de uiringen in wat boter of olie.
  • Bestrijk de plakken eekhoorntjesbrood met olijfolie en gril beide kanten.
  • Beleg de bollen met sla, Wagyu-burger, eekhoorntjesbrood, ui, knolselderijchips en zelfgemaakte ketchup.

Aantal personen: 4 personen

Hoofdgerecht

Soort
Burger

Natuurvlees burger