Runder biefstuk spies

Natuurvlees Biefstuk spies

Naam: Runder biefstuk spies

Artikelnummer: 100731

Gewicht: *op gewicht bestelbaar*

Keurmerk: Beter Leven 2 sterren

Natuurvlees runder biefstuk spies

Spiezen zijn een echte eyecatchers op het bord, maar je kunt én je kunt spiesen op vele manieren gebruiken. Zo kun je ze goed combineren met verse groenten, marinades of dry rubs. De biefstukspies wordt altijd gemaakt van de biefstuk delen van het rund; de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Deze vleesdelen zijn relatief weinig in beweging en hebben daardoor een fijne structuur. De fijne structuur zorgt ervoor dat het vlees erg mals en sappig is. Wanneer je bij Slagerijen Kaldenberg een spies besteld kun je zelf het gewicht bepalen van het vleesdeel zoals jij het graag wil ontvangen.